Sophos AntiVirus & Security

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn.

Sophos Anti-Virus & Security

 • Network Security Gateaway
  Complete beveiliging vanaf de netwerk firewall tot en met endpoint antivirus op de werkplekken in een modulaire appliance. Hierdoor is uw IT security vanaf een centraal punt te beheren zonder allerlei verschillende losstaande oplossingen waardoor het beheer eenvoudiger, beter en dus veiliger wordt. Diverse duidelijke rapportages kunnen worden gebruikt om de netwerk performance te monitoren en indien nodig te verbeteren.
 • EndUser Protection
  Uitsluitend het gebruik van antivirus software en een firewall is tegenwoordig al lang niet meer voldoende. Voor een goede, diepgaande beveiliging zijn in meerdere lagen van uw IT infrastructuur oplossingen noodzakelijk. De Sophos EndUser Protection producten vormen samen een totaaloplossing voor het beveiligen van uw data, devices, medewerkers op servers, computers, laptops, smartphones en tablets. Op locatie of in de cloud, de diverse oplossingen bieden een alomvattende totaaloplossing die tijd en geld bespaart.
 • Server Protection
  Servers en met name de bestanden die u bezit vertegenwoordigen een grote waarde. Met de hedendaagse bedreigingen volstaat het niet meer om alleen de buitenranden te beschermen maar moet de data bij de bron beschermd worden. Sophos biedt diverse, gecentraliseerde fysieke en virtuele server oplossingen voor een alomvattende beveiliging voor uw gehele organisatie.
 • Cloud
  Sophos Cloud is een effectieve en economische beveiliging voor alle gebruikers. Of zij nu op de werklocatie zijn thuis of onderweg, Sophos Cloud biedt de essentiële protection die uw medewerkers nodig hebben zonder enige complexiteit. Security kan snel ingezet worden en levert complete up-to-date beveiliging waar u ook bent.