• Over Ons

    Over Ons

  • Over Ons

    Over Ons

  • Over Ons

    Over Ons

De Computer - Netwerk Automatisering(s)-Specialist van West-Friesland
Alle automatiseringsdiensten onder 1 dak

1

Vakkundig

2

Betaalbaar

3

Betrouwbaar

Over ons: Wij zijn een enthousiast en dynamisch bedrijf met ervaren ict-specialisten, en verschuilen ons niet achter onbegrijpelijke ICT kreten & drie- of vierletter afkortingen als wij u als klant moeten uitleggen hoe u er echt beter van kunt worden.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Westfriese Enkhuizenin de kop van Noord Holland. Van Den Helder tot Amsterdam zijn wij in staat (indien nodig) onze klanten met optimale responsetijden te bezoeken.

Duidelijkhuid: Wij begrijpen wat er bij u als klant omgaat, en spreken uw taal. Hiermee kunnen wij dan ook inhaken op uw verlangens en leveren dan ook de oplossing die aansluit op uw behoefte.

Meer weten over onze automatiserings-diensten? Of wenst u wellicht een ori├źnterend gesprek om te kijken of Switch2ict ook aan uw wensen zou kunnen voldoen? Neem direct "vrijblijvend" contact op voor het maken van een afspraak! 0228-712 021

Onze doelstelling:
De doelstelling van Switch2ict is om de specialist op samenhangende vakgebieden te zijn. Wij zijn als geen ander in staat om elke organisatie binnen de 24-uurs economie te ondersteunen in de kerntoepassingen van ICT-technologie. Wij zijn vakkundig, punctueel en professioneel en dat ook nog tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Urban
Magic
Freedom