Albert Van Zoonen - Onderdeel van de MoyPark Group

 Albert van Zoonen

Al een aantal jaren is Switch2ict de vaste Automatiserings partner voor Albert van Zoonen.

Referentie: Dhr. Danny Low - M & E Manager
Albert van Zoonen b.v. Schagen

Switch2ict lokaal aanwezig een spreekt onze taal.

Onze organisatie is een onderdeel van een groot internationaal voedingmiddelenconcern, Moypark Ltd in Noord-Ierland. Binnen Moypark is de IT centraal geregeld. Dit betekend veelal dat hardware en software support op afstand wordt gegeven.

Al enige jaren werkt Albert van Zoonen met Switch2ict samen om deze afstand zo klein mogelijk te houden. Switch2ict verzorgt voor Albert van Zoonen de letterlijke en figuurlijke vertaling van alle IT technische uitdagingen die dagelijks in een organisatie als de onze bestaan.

Binnen Albert van Zoonen beschikken we niet over de specialistische kennis die noodzakelijk is om de back-bone van deze organisatie gestructureerd te laten functioneren.
Switch2ict is voor AvZ een belangrijke regionale partner die snel en flexibel reageert op noodzakelijke hulp om onze gebruikers zoveel mogelijk efficient te laten werken.

Link naar website Albert van Zoonen

Raijmad BV

Raijmakers Administraties

Referentie
Raijmakers Administraties BV.

Een zorgeloos leven met Switch2asp!!!

Ons kantoor is als eenmanszaak gestart in 1998 met een kantoor aan huis.
Op zo'n moment is de infrastructuur binnen het bedrijf nog helemaal niet zo belangrijk. Toen we in 2002 gingen verhuizen naar een groter pand en het team werd uitgebreid met een aantal medewerkers, zijn we serieus op zoek gegaan naar een
solide oplossing voor onze data security en e-mail verkeer.

We wilden er zeker van zijn dat we optimaal gebruik zouden kunnen maken van het steeds belangrijker wordende communicatiemiddel e-mail. Voor ons betekent dat dat onze medewerkers overal altijd toegang hebben tot hun e-mail maar ook dat dit veilig gebeurd, dat virussen en indringers geen kans hebben en dat we geen last zouden hebben van technische stortingen waar dan ook.
Nu zijn er veel provider's en bedrijven die dit alles beloven, maar wat voor ons erg belangrijk was, naast de continuïteit, is dat wij ons zelf niet bezig zouden moeten houden met het oplossen van storingen, installatie, update's en ander onderhoud. Wij besteden onze tijd tenslotte liever aan onze eigen klanten.

Op dit moment zijn wij al ruim 3 jaar een zeer tevreden klant van Switch2asp. Zij hebben alle beloften waargemaakt en het geeft een goed gevoel dat voor alles wordt gezorgd zonder dat wij er iets aan hoeven te doen. Storingen hebben we nog nooit meegemaakt.
Inmiddels hebben we ook kennis gemaakt met de Netwerkafdeling en de websiteontwikkelaars van Switch2asp.

De mensen van Switch2asp zijn altijd bereikbaar wanneer we vragen hebben en
zorgen voor simpele maar doeltreffende oplossingen. En dan hebben we het, zo leert de ervaring ons, ook nog over een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Voor ons betekent de service van Switch2asp een zorgeloos leven in de wereld van e-mail, Internet en netwerken.

Mevr.I.F.M.T. Raijmakers, bc
Directeur Raijmakers Administraties.

Raijmakers Administraties

Link naar website Raijmad.nl

Van Walsteijn Management BV

Van Walsteijn Management BV

 

Referentie:
Dhr. E. van Walsteijn - Directie

Van Walsteijn Management BV